Колеги кажете по каталог какво гориво дават за моята хубавица, а пък и не само по каталог и от опит???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв бензин дават по каталог 95 или 98
Collapse
X
-
Заформя се офтопикСигурен съм, че Вальо е прав, все пак прави справка в дебелите
Колкото до бензина, ако имаш възможност слагай Н98, защото той се най-доближава до изискванията на производителяВ БГ горивата не отговарят на това, за което се продават, затова с Н98 или Н100 от OMV колите ни вървят хубаво, те така си вървят навсякъде в ЕВРОПА
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo155Заформя се офтопикСигурен съм, че Вальо е прав, все пак прави справка в дебелите
Колкото до бензина, ако имаш възможност слагай Н98, защото той се най-доближава до изискванията на производителяВ БГ горивата не отговарят на това, за което се продават, затова с Н98 или Н100 от OMV колите ни вървят хубаво, те така си вървят навсякъде в ЕВРОПА
За колегата със боксера да не се сърди, аз не съм специалист и може да съм се заблудил...98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
зависи как караш най вече но по принцип колкото по-високооктанов е бензина толкова повече върви колата съответно по-малко натискаш газта = по-малък разход. аз например алфетата и сипвах в-пауър нафта щото ми сваляше с повече от литър разхода и ми излизаше по-евтино ама си зависи от колата и най-вече от шофьора. както винаги съм казвал"дер'з онли уан уей ту файнд аут" демек пробвай и ше се разбере'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
Comment